سه شنبه
فروردين

کتابخانه PDF چاپ نامه الکترونیک

کتابخانه دانشگاه الغدیر یک کتابخانه تخصصی در زمینه رشته‌های موجود در مؤسسه می‌باشد، در این کتابخانه دانشجویان می‌توانند علاوه بر نسخه‌های چاپی از نسخه‌های الکترونیکی کتاب، مجلات و مقالات فارسی و لاتین استفاده نمایند.

حضور دانشجویان عزیز را در کتابخانه مؤسسه خیرمقدم گفته و صمیمانه پذیرای قدم‌های شما مستعدان عرصه علم می‌باشیم.

1) معرفی مسئول کتابخانه:

امور دانشجویی و کتابخانه مؤسسه توسط خانم سمیرا سلطانی اداره می‌شود.

2) ساعات فعالیت کتابخانه:

شنبه: 12:00 7:30

یکشنبه‌ تا پنجشنبه: 14:30 7:30

3) عضویت در کتابخانه:

ارائه کارت دانشجویی و تکمیل فرم عضویت به همراه یک قطعه عکس

4) قوانین کتابخانه

· هر دانشجوی کارشناسی 2 جلد و هر دانشجوی کارشناسی ارشد 3 جلد کتاب به طور همزمان می‌توانند به امانت بگیرند.

· مدت نگهداری هر کتاب به صورت امانت حداکثر 15 روز است که برای یک بار قابل تمدید می‌باشد.

· دانشجو حق واگذاری کتاب امانتی مؤسسه به دیگران را ندارد.

· برای هر روز تأخیر در برگشت دادن کتاب امانتی 5000 ریال جریمه تعلق می‌گیرد.

· در صورتی که خسارتی به کتاب امانتی وارد آید امانت گیرنده ملزم به تامین خسارت وارده خواهد بود.

· هر دانشجو فقط با استفاده از کارت کتابخانه خود می‌تواند کتاب به امانت بگیرد؛ استفاده از کارت دیگران برای گرفتن کتاب از کتابخانه مجاز نمی‌باشد.

· دانشجویان ملزم به تسویه با کتابخانه در پایان دوره تحصیلی می‌باشند.

دانشجویان کارشناسی ارشد

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد؛:

به اطلاع دانشجویانی که قصد دفاع در ترم جاری را دارند می‌رساند که آخرین مهلت تحویل پایاننامه ۳۰ آذر ماه ۹۷ می‌باشد.

تحصیلات تکمیلی موسسه

به اطلاع دانشجویانی که دروس تکدرس و معرفی به استاد را انتخاب کرده‌اند می‌رساند:
با توجه به اطلاع قبلی، دانشجویان محترم ضمن هماهنگی با آموزش و استاد محترم در بازه زمانی 8 دی 1397 لغایت 13 دی 1397 نسبت به امتحان درس مذکور اقدام نمایند. در غیر اینصورت بعنوان غیبت در امتحان تلقی و براساس آیین‌نامه آموزشی رفتار خواهد شد.

«آموزش موسسه»

تقویم آموزشی نیمسال دوم 98-1397

به اطلاع دانشجویان می‌رساند جهت مشاهده تقویم آموزشی اینجا کلیک کنید.

«آموزش موسسه»

اطلاعیه مهم

قابل توجه دانشجویان ورودی 1397
نظر به برگزاری طرح کارنامه سلامت دانشجویان ورودی جدید سراسر کشور، از دانشجویان عزیز تقاضا می‌شود با مراجعه به کارشناس سلامت موسسه مستقر در اتاق مشاوره (واقع در زیرزمین)، موسسه را در اجرای این طرح یاری نمائید.

زمان مراجعه:  پنجشنبه مورخه‌های 10 و 24 آبانماه از ساعت 10:00 لغایت 13:30

لازم به ذکر است کلیه دانشجویان ورودی 1397 ملزم به شرکت در این طرح می‌باشند.

تبریز- ولیعصر 2- خیابان استاندارد- روبروی کوی استانداری- کوی سپهر صادرات- قطعه 398- کدپستی: 5158915515 شماره تماس: 04133316992
No. 398, Sepehr Lane, Standard Street, Valiasr 2, Tabriz-IRAN- Postal code: 5158915515 Phone Number: +98 41 3331 6992