سه شنبه
آبان

کتابخانه PDF چاپ نامه الکترونیک

کتابخانه دانشگاه الغدیر یک کتابخانه تخصصی در زمینه رشته‌های موجود در مؤسسه می‌باشد، در این کتابخانه دانشجویان می‌توانند علاوه بر نسخه‌های چاپی از نسخه‌های الکترونیکی کتاب، مجلات و مقالات فارسی و لاتین استفاده نمایند.

حضور دانشجویان عزیز را در کتابخانه مؤسسه خیرمقدم گفته و صمیمانه پذیرای قدم‌های شما مستعدان عرصه علم می‌باشیم.

1) معرفی مسئول کتابخانه:

امور دانشجویی و کتابخانه مؤسسه توسط خانم سمیرا سلطانی اداره می‌شود.

2) ساعات فعالیت کتابخانه:

شنبه: 12:00 7:30

یکشنبه‌ تا پنجشنبه: 14:30 7:30

3) عضویت در کتابخانه:

ارائه کارت دانشجویی و تکمیل فرم عضویت به همراه یک قطعه عکس

4) قوانین کتابخانه

· هر دانشجوی کارشناسی 2 جلد و هر دانشجوی کارشناسی ارشد 3 جلد کتاب به طور همزمان می‌توانند به امانت بگیرند.

· مدت نگهداری هر کتاب به صورت امانت حداکثر 15 روز است که برای یک بار قابل تمدید می‌باشد.

· دانشجو حق واگذاری کتاب امانتی مؤسسه به دیگران را ندارد.

· برای هر روز تأخیر در برگشت دادن کتاب امانتی 5000 ریال جریمه تعلق می‌گیرد.

· در صورتی که خسارتی به کتاب امانتی وارد آید امانت گیرنده ملزم به تامین خسارت وارده خواهد بود.

· هر دانشجو فقط با استفاده از کارت کتابخانه خود می‌تواند کتاب به امانت بگیرد؛ استفاده از کارت دیگران برای گرفتن کتاب از کتابخانه مجاز نمی‌باشد.

· دانشجویان ملزم به تسویه با کتابخانه در پایان دوره تحصیلی می‌باشند.

تقویم آموزشی نیمسال اول 99-1398

به اطلاع دانشجویان می‌رساند جهت مشاهده تقویم آموزشی اینجا کلیک کنید.

«آموزش موسسه»

تبریز-اتوبان پاسداران-روبروی شهرک استانداری-کوی سپهر صادرات-قطعه 398 کدپستی: 5158915515 تلفن/فاکس: 04133316992
No. 398, Sepehr Lane, Standard Street, Valiasr 2, Tabriz-IRAN- Postal code: 5158915515 Phone Number: +98 41 3331 3429