کتابخانه PDF چاپ نامه الکترونیک

کتابخانه دانشگاه الغدیر یک کتابخانه تخصصی در زمینه رشته‌های موجود در مؤسسه می‌باشد، در این کتابخانه دانشجویان می‌توانند علاوه بر نسخه‌های چاپی از نسخه‌های الکترونیکی کتاب، مجلات و مقالات فارسی و لاتین استفاده نمایند.

حضور دانشجویان عزیز را در کتابخانه مؤسسه خیرمقدم گفته و صمیمانه پذیرای قدم‌های شما مستعدان عرصه علم می‌باشیم.

1) معرفی مسئول کتابخانه:

امور دانشجویی و کتابخانه مؤسسه توسط خانم سمیرا سلطانی اداره می‌شود.

2) ساعات فعالیت کتابخانه:

همه روزه : 15:30 7:30

شنبه‌ها: 12 7:30

3) عضویت در کتابخانه:

ارائه کارت دانشجویی و تکمیل فرم عضویت به همراه یک قطعه عکس

4) قوانین کتابخانه

· هر دانشجوی کارشناسی 2 جلد و هر دانشجوی کارشناسی ارشد 3 جلد کتاب به طور همزمان می‌توانند به امانت بگیرند.

· مدت نگهداری هر کتاب به صورت امانت حداکثر 15 روز است که برای یک بار قابل تمدید می‌باشد.

· دانشجو حق واگذاری کتاب امانتی مؤسسه به دیگران را ندارد.

· برای هر روز تأخیر در برگشت دادن کتاب امانتی 5000 ریال جریمه تعلق می‌گیرد.

· در صورتی که خسارتی به کتاب امانتی وارد آید امانت گیرنده ملزم به تامین خسارت وارده خواهد بود.

· هر دانشجو فقط با استفاده از کارت کتابخانه خود می‌تواند کتاب به امانت بگیرد؛ استفاده از کارت دیگران برای گرفتن کتاب از کتابخانه مجاز نمی‌باشد.

· دانشجویان ملزم به تسویه با کتابخانه در پایان دوره تحصیلی می‌باشند.

انتقال موسسه به مکان جدید

توجه

اساتید گرامی، دانشجویان عزیز و مراجعین محترم:

بدینوسیله به اطلاع می‌رساند که این موسسه از اول سالتحصیلی 97-1396 به ساختمان ملکی خود واقع در:

کوی ولیعصر 2-روبروی کوی استانداری-کوی سپهر (زمین‌های بانک صادرات)-قطعه 398 انتقال خواهد یافت.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

لطفاً حداقل 48 ساعت قبل از دفاع، طبق فرم ضمیمه نسبت به اطلاع‌رسانی زمان دفاع اقدام گردد.

جهت دریافت فرم اینجا کلیک کنید.

جابجایی موسسه

توجه

باطلاع دانشجويان محترم مي‌رساند به علت اسباب‌كشي دانشگاه به محل جديد از اول شهريورماه لغايت 10 شهريور انجام امورات اداري مقدور نخواهد بود.

شماره تلفنهای موقت موسسه

باطلاع دانشجویان محترم می‌رساند بعلت اسباب‌کشی به محل جدید و قطع بودن موقت خطوط تلفن جهت تماس با دانشگاه الغدیر در ساعات اداری با شماره‌های زیر تماس حاصل فرمایید.

امور مالی ۰۹۱۴۴۱۴۵۱۴۶
سایت ۰۹۱۴۳۳۱۳۲۴۴