مسابقات ورزشي PDF چاپ نامه الکترونیک
تصاويري از چهارمين جشنواره ورزشي دانشجويان مؤسسات آموزش عالي غيردولتي آذربايجان شرقي كه با حضور  تيمهاي مختلف ورزشي بين هفت مؤسسه استان برگزار گرديد. تيمهاي شنا، دو و فوتسال مؤسسه آموزش عالي الغدير در اين مسابقات حضور داشتند و  ورزشكاران رشته دو ميداني مؤسسه موفق به كسب يك مدال طلا و يك مدال برنز شدند.اين مسابقات در بهمن و اسفند ماه سال 1394 به ميزباني مؤسسه آموزش عالي رشديه تبريز برگزار گرديد.

انتقال موسسه به مکان جدید

توجه

اساتید گرامی، دانشجویان عزیز و مراجعین محترم:

بدینوسیله به اطلاع می‌رساند که این موسسه از اول سالتحصیلی 97-1396 به ساختمان ملکی خود واقع در:

کوی ولیعصر 2-روبروی کوی استانداری-کوی سپهر (زمین‌های بانک صادرات)-قطعه 398 انتقال خواهد یافت.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

لطفاً حداقل 48 ساعت قبل از دفاع، طبق فرم ضمیمه نسبت به اطلاع‌رسانی زمان دفاع اقدام گردد.

جهت دریافت فرم اینجا کلیک کنید.

جابجایی موسسه

توجه

باطلاع دانشجويان محترم مي‌رساند به علت اسباب‌كشي دانشگاه به محل جديد از اول شهريورماه لغايت 10 شهريور انجام امورات اداري مقدور نخواهد بود.

شماره تلفنهای موقت موسسه

باطلاع دانشجویان محترم می‌رساند بعلت اسباب‌کشی به محل جدید و قطع بودن موقت خطوط تلفن جهت تماس با دانشگاه الغدیر در ساعات اداری با شماره‌های زیر تماس حاصل فرمایید.

امور مالی 09147774628
تحصیلات تکمیلی 09370439661
آموزش 09358115201
کتابخانه 09375135398
دبیرخانه 09028343865

خواهمشند است فقط با شماره‌های فوق تماس بگیرید.

مؤسسه اموزش عالی الغدیر