دستورالعمل تهیه ژتون غذایی PDF چاپ نامه الکترونیک

دستورالعمل تهیه ژتون غذایی

1) دانشجویان می توانند با مراجعه به کتابخانه ژتون تهیه نمایند.( برنامه غذایی هر ماه روی بولتن کتابخانه نصب می‌گردد.)

2) تمام دانشجویان الزاماً باید ژتون مورد نیاز خود را یک روز قبل تهیه نمایند. در ضمن امکان تهیه ژتون یک هفته بعد نیز وجود دارد.(به هیچ عنوان ژتون روز فروش به دانشجویان تعلق نخواهد گرفت.)

3) فروش ژتون غذایی با ارائه کارت دانشجویی و شخصاً توسط خود دانشجو انجام گرفته و تحویل غذا نیز با ارائه کارت فقط به خود دانشجو مجاز خواهد بود.

4) در حفظ و نگهداری ژتون غذایی دقت لازم را مبذول دارید؛ در صوورت گم شدن، به هیچ وجه ژتون دیگری صادر نخواهد شد.( غذا به دانشجو تعلق نخواهد گرفت).

5) از دانشجویان درخواست می شود تا ساعت 14:30 غذا را تحویل گیرند، در غیر اینصورت امکان تحویل غذا مقدور نمی‌باشد.

6) ژتون فروخته شده به هیچ عنوان استرداد نخواهد شد.

انتقال موسسه به مکان جدید

توجه

اساتید گرامی، دانشجویان عزیز و مراجعین محترم:

بدینوسیله به اطلاع می‌رساند که این موسسه از اول سالتحصیلی 97-1396 به ساختمان ملکی خود واقع در:

کوی ولیعصر 2-روبروی کوی استانداری-کوی سپهر (زمین‌های بانک صادرات)-قطعه 398 انتقال خواهد یافت.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

لطفاً حداقل 48 ساعت قبل از دفاع، طبق فرم ضمیمه نسبت به اطلاع‌رسانی زمان دفاع اقدام گردد.

جهت دریافت فرم اینجا کلیک کنید.

جابجایی موسسه

توجه

باطلاع دانشجويان محترم مي‌رساند به علت اسباب‌كشي دانشگاه به محل جديد از اول شهريورماه لغايت 10 شهريور انجام امورات اداري مقدور نخواهد بود.

شماره تلفنهای موقت موسسه

باطلاع دانشجویان محترم می‌رساند بعلت اسباب‌کشی به محل جدید و قطع بودن موقت خطوط تلفن جهت تماس با دانشگاه الغدیر در ساعات اداری با شماره‌های زیر تماس حاصل فرمایید.

امور مالی ۰۹۱۴۴۱۴۵۱۴۶
سایت ۰۹۱۴۳۳۱۳۲۴۴