دوشنبه
تیر

دستورالعمل تهیه ژتون غذایی PDF چاپ نامه الکترونیک

دستورالعمل تهیه ژتون غذایی

1) دانشجویان می توانند با مراجعه به کتابخانه ژتون تهیه نمایند.( برنامه غذایی هر ماه روی بولتن کتابخانه نصب می‌گردد.)

2) تمام دانشجویان الزاماً باید ژتون مورد نیاز خود را یک روز قبل تهیه نمایند. در ضمن امکان تهیه ژتون یک هفته بعد نیز وجود دارد.(به هیچ عنوان ژتون روز فروش به دانشجویان تعلق نخواهد گرفت.)

3) فروش ژتون غذایی با ارائه کارت دانشجویی و شخصاً توسط خود دانشجو انجام گرفته و تحویل غذا نیز با ارائه کارت فقط به خود دانشجو مجاز خواهد بود.

4) در حفظ و نگهداری ژتون غذایی دقت لازم را مبذول دارید؛ در صوورت گم شدن، به هیچ وجه ژتون دیگری صادر نخواهد شد.( غذا به دانشجو تعلق نخواهد گرفت).

5) از دانشجویان درخواست می شود از ساعت 12:30 الی 13:30 غذا را تحویل گیرند، خارج از این بازه زمانی تحویل غذا مقدور نمی‌باشد.

6) ژتون فروخته شده به هیچ عنوان استرداد نخواهد شد.

دانشجویان کارشناسی ارشد

به اطلاع دانشجویانی که قصد انتخاب استاد راهنما را دارند مي‌رساند:

قبل از انتخاب استاد راهنما الزاماً به واحد تحصيلات تكميلي موسسه مراجعه نمايند.

25 فروردین 1399

قابل توجه دانشجويان ارشد

قابل توجه دانشجویان كارشناسي ارشد
آخرين زمان جهت دفاع از پايان‌نامه 13 خرداد 1399 مي‌باشد .

«تحصيلات تكميلي»

تبریز-اتوبان پاسداران-روبروی شهرک استانداری-کوی سپهر صادرات-قطعه 398 کدپستی: 5158915515 تلفن/فاکس: 04133316992
No. 398, Sepehr Lane, Standard Street, Valiasr 2, Tabriz-IRAN- Postal code: 5158915515 Phone Number: +98 41 3331 3429