سه شنبه
فروردين

روز جهاني مبارزه با ايدز PDF چاپ نامه الکترونیک

روز جهانی ایدز از سال ۱۹۸۸ به منظور افزایش بودجه‌ها و افزایش آگاهی، آموزش و مبارزه با تبعیض‌ها به اول دسامبر برابر با ۱۰ آذر هر سال اطلاق می‌گردد و هر ساله برای این روز، شعار خاصی نیز در نظر گرفته می‌شود. هدف عمده از این کار این است که به عموم مردم یادآوری شود که HIV از بین نرفته‌است و هنوز کارهای زیادی است که باید انجام شود.

در روز جهانی ایدز مردم لباس‌های شان را به روبان قرمز مزین می‌کنند تا توجه و مراقبت در برابر HIV و ایدز را متذکر شده و به دیگران یادآور شوند که تعهد و پایبندی و حمایت آنها مورد نیاز است.

روز دانشجو و روز جهانی مبارزه ایدز 1396

دانشجویان کارشناسی ارشد

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد؛:

به اطلاع دانشجویانی که قصد دفاع در ترم جاری را دارند می‌رساند که آخرین مهلت تحویل پایاننامه ۳۰ آذر ماه ۹۷ می‌باشد.

تحصیلات تکمیلی موسسه

به اطلاع دانشجویانی که دروس تکدرس و معرفی به استاد را انتخاب کرده‌اند می‌رساند:
با توجه به اطلاع قبلی، دانشجویان محترم ضمن هماهنگی با آموزش و استاد محترم در بازه زمانی 8 دی 1397 لغایت 13 دی 1397 نسبت به امتحان درس مذکور اقدام نمایند. در غیر اینصورت بعنوان غیبت در امتحان تلقی و براساس آیین‌نامه آموزشی رفتار خواهد شد.

«آموزش موسسه»

تقویم آموزشی نیمسال دوم 98-1397

به اطلاع دانشجویان می‌رساند جهت مشاهده تقویم آموزشی اینجا کلیک کنید.

«آموزش موسسه»

اطلاعیه مهم

قابل توجه دانشجویان ورودی 1397
نظر به برگزاری طرح کارنامه سلامت دانشجویان ورودی جدید سراسر کشور، از دانشجویان عزیز تقاضا می‌شود با مراجعه به کارشناس سلامت موسسه مستقر در اتاق مشاوره (واقع در زیرزمین)، موسسه را در اجرای این طرح یاری نمائید.

زمان مراجعه:  پنجشنبه مورخه‌های 10 و 24 آبانماه از ساعت 10:00 لغایت 13:30

لازم به ذکر است کلیه دانشجویان ورودی 1397 ملزم به شرکت در این طرح می‌باشند.

تبریز- ولیعصر 2- خیابان استاندارد- روبروی کوی استانداری- کوی سپهر صادرات- قطعه 398- کدپستی: 5158915515 شماره تماس: 04133316992
No. 398, Sepehr Lane, Standard Street, Valiasr 2, Tabriz-IRAN- Postal code: 5158915515 Phone Number: +98 41 3331 6992