دوشنبه
تیر

روز جهاني مبارزه با ايدز PDF چاپ نامه الکترونیک

روز جهانی ایدز از سال ۱۹۸۸ به منظور افزایش بودجه‌ها و افزایش آگاهی، آموزش و مبارزه با تبعیض‌ها به اول دسامبر برابر با ۱۰ آذر هر سال اطلاق می‌گردد و هر ساله برای این روز، شعار خاصی نیز در نظر گرفته می‌شود. هدف عمده از این کار این است که به عموم مردم یادآوری شود که HIV از بین نرفته‌است و هنوز کارهای زیادی است که باید انجام شود.

در روز جهانی ایدز مردم لباس‌های شان را به روبان قرمز مزین می‌کنند تا توجه و مراقبت در برابر HIV و ایدز را متذکر شده و به دیگران یادآور شوند که تعهد و پایبندی و حمایت آنها مورد نیاز است.

روز دانشجو و روز جهانی مبارزه ایدز 1396

دانشجویان کارشناسی ارشد

به اطلاع دانشجویانی که قصد انتخاب استاد راهنما را دارند مي‌رساند:

قبل از انتخاب استاد راهنما الزاماً به واحد تحصيلات تكميلي موسسه مراجعه نمايند.

25 فروردین 1399

قابل توجه دانشجويان ارشد

قابل توجه دانشجویان كارشناسي ارشد
آخرين زمان جهت دفاع از پايان‌نامه 13 خرداد 1399 مي‌باشد .

«تحصيلات تكميلي»

تبریز-اتوبان پاسداران-روبروی شهرک استانداری-کوی سپهر صادرات-قطعه 398 کدپستی: 5158915515 تلفن/فاکس: 04133316992
No. 398, Sepehr Lane, Standard Street, Valiasr 2, Tabriz-IRAN- Postal code: 5158915515 Phone Number: +98 41 3331 3429