پنجشنبه
مهر

اطلاعیه‌های آموزشی PDF چاپ نامه الکترونیک

قابل توجه فارغ­ التحصيلان مؤسسه

به اطلاع مي­رساند جهت صدور دانشنامه و تأييديه تحصيلي واريز مبلغ 230.000 ريال (دويست و سی هزار ريال) به شماره حساب مشروحه زير و تحويل فيش مربوطه به آموزش مؤسسه ضروري مي­باشد.

فارغ التحصيلان مقطع كارشناسي: شناسه پرداخت 10300900810530332

شماره حساب 2177220402008

نزد بانك ملي شعبه دانشگاه تحت عنوان رابط تمركز درآمدهاي اختصاصي

مديريت امور آموزشي دانشگاه تبريز

آموزش موسسه

پیام معاونت فرهنگی موسسه

دانشجویان گرامی

با سلام

به اطلاع می‌رساند طرح غربال‌گری و پایش سلامت که از جانب گروه مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان طی بررسی‌های کارشناسانه و با مشورت قوی از صاحبنظران ذیربط، با هدف شناخت وضعیت روحی شما عزیزان و آگاهی از نقاط ضعف و قوت آن بوده و همچنین تلاش برای بررسی دلایل بروز ضعف‌ها و ارائه راهکارهای اثربخش و مناسب برای آن تدوین یافته است.

لذا خواهشمند است برای تکمیل فرم‌های پیوست در اسرع وقت، با جدیت و علاقمندی، پاسخگویی مطلوبی بعمل آید.

قبلاً از همکاری شما عزیزان سپاسگزاریم.

برای مشاهده کارنامه سلامت اینجا کلیک کنید

معاونت فرهنگی و دانشجویی مؤسسه