سه شنبه
فروردين

امور فرهنگی PDF چاپ نامه الکترونیک

این حوزه زیرمجموعه ی معاونت دانشجویی و فرهنگی مؤسسه می باشد که بخش عمده ی فعالیت های فرهنگی را به عهده دارد توجه به موضوع فرهنگ در کنار علم و دانش که یکی از مصادیق اجرایی آن وجود نهاد های دانشجویی فعال و هدفمند در این نهادهاست را میتوان از عوامل اساسی در رسیدن به یک دانشگاه مطلوب و مطابق با معیارهای تعریف شده ارزیابی کرد. تاثیر این امر در فعالیت آموزشی و بهتر کردن ان که برکسی پوشیده نیست براساس این باور است که بخش های مختلف حوزه ی فرهنگی از جمله کانون های فرهنگی هنری، انجمن علمی و بسیج دانشجویی در توسعه و ارتقاء سطح فعالیت های فرهنگی تلاش می کنند.

نهادینه کردن فعالیت های فوق برنامه ی فرهنگی و دانشجویی افزایش سطح مشارکت و رقابت دانشجویان در فعالیت های جسمی بهره گیری از توان و انرژی جوانی آنان درجهت تقویت پیوندهای دانشگاه با بخش های مختلف اجتماعی و اجرایی از اهدافی است که حوزه ی فرهنگی در گسترش امور فرهنگی سازنده و خلاق درمؤسسه دنبال میکند.

- فعالیت های امور فرهنگی مؤسسه:

1) ترویج و تبلیغ فرهنگ اسلامی و ملی

2) تشکیل انجمن علمی و کانون فرهنگی دانشجویی

3) برگزاری اردوهای زیارتی داخل کشور و خارج ازکشور ازجمله حج و عتبات عالیات

4) برگزاری نمایشگاه های فرهنگی هنری

5) برگزاری اردوهای تفریحی و سیاحتی و گردشی

6) اجرای برنامه های فرهنگی درمناسبت های ملی و مذهبی

7) برگزاری کلاس ها و کارگاه های علمی و آموزشی برای دانشجویان (کلاس های فوق برنامه شامل ریاضی، زبان، برنامه های کاربردی در تدریس پایان نامه)

دانشجویان کارشناسی ارشد

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد؛:

به اطلاع دانشجویانی که قصد دفاع در ترم جاری را دارند می‌رساند که آخرین مهلت تحویل پایاننامه ۳۰ آذر ماه ۹۷ می‌باشد.

تحصیلات تکمیلی موسسه

به اطلاع دانشجویانی که دروس تکدرس و معرفی به استاد را انتخاب کرده‌اند می‌رساند:
با توجه به اطلاع قبلی، دانشجویان محترم ضمن هماهنگی با آموزش و استاد محترم در بازه زمانی 8 دی 1397 لغایت 13 دی 1397 نسبت به امتحان درس مذکور اقدام نمایند. در غیر اینصورت بعنوان غیبت در امتحان تلقی و براساس آیین‌نامه آموزشی رفتار خواهد شد.

«آموزش موسسه»

تقویم آموزشی نیمسال دوم 98-1397

به اطلاع دانشجویان می‌رساند جهت مشاهده تقویم آموزشی اینجا کلیک کنید.

«آموزش موسسه»

اطلاعیه مهم

قابل توجه دانشجویان ورودی 1397
نظر به برگزاری طرح کارنامه سلامت دانشجویان ورودی جدید سراسر کشور، از دانشجویان عزیز تقاضا می‌شود با مراجعه به کارشناس سلامت موسسه مستقر در اتاق مشاوره (واقع در زیرزمین)، موسسه را در اجرای این طرح یاری نمائید.

زمان مراجعه:  پنجشنبه مورخه‌های 10 و 24 آبانماه از ساعت 10:00 لغایت 13:30

لازم به ذکر است کلیه دانشجویان ورودی 1397 ملزم به شرکت در این طرح می‌باشند.

تبریز- ولیعصر 2- خیابان استاندارد- روبروی کوی استانداری- کوی سپهر صادرات- قطعه 398- کدپستی: 5158915515 شماره تماس: 04133316992
No. 398, Sepehr Lane, Standard Street, Valiasr 2, Tabriz-IRAN- Postal code: 5158915515 Phone Number: +98 41 3331 6992