امور فرهنگی PDF چاپ نامه الکترونیک

این حوزه زیرمجموعه ی معاونت دانشجویی و فرهنگی مؤسسه می باشد که بخش عمده ی فعالیت های فرهنگی را به عهده دارد توجه به موضوع فرهنگ در کنار علم و دانش که یکی از مصادیق اجرایی آن وجود نهاد های دانشجویی فعال و هدفمند در این نهادهاست را میتوان از عوامل اساسی در رسیدن به یک دانشگاه مطلوب و مطابق با معیارهای تعریف شده ارزیابی کرد. تاثیر این امر در فعالیت آموزشی و بهتر کردن ان که برکسی پوشیده نیست براساس این باور است که بخش های مختلف حوزه ی فرهنگی از جمله کانون های فرهنگی هنری، انجمن علمی و بسیج دانشجویی در توسعه و ارتقاء سطح فعالیت های فرهنگی تلاش می کنند.

نهادینه کردن فعالیت های فوق برنامه ی فرهنگی و دانشجویی افزایش سطح مشارکت و رقابت دانشجویان در فعالیت های جسمی بهره گیری از توان و انرژی جوانی آنان درجهت تقویت پیوندهای دانشگاه با بخش های مختلف اجتماعی و اجرایی از اهدافی است که حوزه ی فرهنگی در گسترش امور فرهنگی سازنده و خلاق درمؤسسه دنبال میکند.

- فعالیت های امور فرهنگی مؤسسه:

1) ترویج و تبلیغ فرهنگ اسلامی و ملی

2) تشکیل انجمن علمی و کانون فرهنگی دانشجویی

3) برگزاری اردوهای زیارتی داخل کشور و خارج ازکشور ازجمله حج و عتبات عالیات

4) برگزاری نمایشگاه های فرهنگی هنری

5) برگزاری اردوهای تفریحی و سیاحتی و گردشی

6) اجرای برنامه های فرهنگی درمناسبت های ملی و مذهبی

7) برگزاری کلاس ها و کارگاه های علمی و آموزشی برای دانشجویان (کلاس های فوق برنامه شامل ریاضی، زبان، برنامه های کاربردی در تدریس پایان نامه)

در نظر است دوره های آموزشی:
- بازاریابی بین الملل الکترونیکی و تجارت الکترونیک
- مدیریت خرید و سفارشات خارجی به طریق اعتبارات اسنادی
توسط آقای دکتر دانشفر برگزار گردد.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن:  09370439661 (آقای متعجب)  تماس حاصل نمایند.

تعطیلات تابستانی موسسه

به اطلاع دانشجويان عزیز مي‌رساند:

مؤسسه به علت تعطیلات تابستانی

از

روز دوشنبه مورخ 01-05-1397

لغایت

روز دوشنبه مورخ 15-05-1397

تعطیل می‌باشد.

تبریز- ولیعصر 2- خیابان استاندارد- روبروی کوی استانداری- کوی سپهر صادرات- قطعه 398- کدپستی: 5158915515 شماره تماس: 04133316996
No. 398, Sepehr Lane, Standard Street, Valiasr 2, Tabriz-IRAN- Postal code: 5158915515 Phone Number: +98 41 3331 6992