امور فرهنگی PDF چاپ نامه الکترونیک

این حوزه زیرمجموعه ی معاونت دانشجویی و فرهنگی مؤسسه می باشد که بخش عمده ی فعالیت های فرهنگی را به عهده دارد توجه به موضوع فرهنگ در کنار علم و دانش که یکی از مصادیق اجرایی آن وجود نهاد های دانشجویی فعال و هدفمند در این نهادهاست را میتوان از عوامل اساسی در رسیدن به یک دانشگاه مطلوب و مطابق با معیارهای تعریف شده ارزیابی کرد. تاثیر این امر در فعالیت آموزشی و بهتر کردن ان که برکسی پوشیده نیست براساس این باور است که بخش های مختلف حوزه ی فرهنگی از جمله کانون های فرهنگی هنری، انجمن علمی و بسیج دانشجویی در توسعه و ارتقاء سطح فعالیت های فرهنگی تلاش می کنند.

نهادینه کردن فعالیت های فوق برنامه ی فرهنگی و دانشجویی افزایش سطح مشارکت و رقابت دانشجویان در فعالیت های جسمی بهره گیری از توان و انرژی جوانی آنان درجهت تقویت پیوندهای دانشگاه با بخش های مختلف اجتماعی و اجرایی از اهدافی است که حوزه ی فرهنگی در گسترش امور فرهنگی سازنده و خلاق درمؤسسه دنبال میکند.

- فعالیت های امور فرهنگی مؤسسه:

1) ترویج و تبلیغ فرهنگ اسلامی و ملی

2) تشکیل انجمن علمی و کانون فرهنگی دانشجویی

3) برگزاری اردوهای زیارتی داخل کشور و خارج ازکشور ازجمله حج و عتبات عالیات

4) برگزاری نمایشگاه های فرهنگی هنری

5) برگزاری اردوهای تفریحی و سیاحتی و گردشی

6) اجرای برنامه های فرهنگی درمناسبت های ملی و مذهبی

7) برگزاری کلاس ها و کارگاه های علمی و آموزشی برای دانشجویان (کلاس های فوق برنامه شامل ریاضی، زبان، برنامه های کاربردی در تدریس پایان نامه)

انتقال موسسه به مکان جدید

توجه

اساتید گرامی، دانشجویان عزیز و مراجعین محترم:

بدینوسیله به اطلاع می‌رساند که این موسسه از اول سالتحصیلی 97-1396 به ساختمان ملکی خود واقع در:

کوی ولیعصر 2-روبروی کوی استانداری-کوی سپهر (زمین‌های بانک صادرات)-قطعه 398 انتقال خواهد یافت.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد

لطفاً حداقل 48 ساعت قبل از دفاع، طبق فرم ضمیمه نسبت به اطلاع‌رسانی زمان دفاع اقدام گردد.

جهت دریافت فرم اینجا کلیک کنید.

جابجایی موسسه

توجه

باطلاع دانشجويان محترم مي‌رساند به علت اسباب‌كشي دانشگاه به محل جديد از اول شهريورماه لغايت 10 شهريور انجام امورات اداري مقدور نخواهد بود.

شماره تلفنهای موقت موسسه

باطلاع دانشجویان محترم می‌رساند بعلت اسباب‌کشی به محل جدید و قطع بودن موقت خطوط تلفن جهت تماس با دانشگاه الغدیر در ساعات اداری با شماره‌های زیر تماس حاصل فرمایید.

امور مالی ۰۹۱۴۴۱۴۵۱۴۶
سایت ۰۹۱۴۳۳۱۳۲۴۴